Design og statiske beregninger

Lav en forespørgsel

 


Carl C er en turnkey virksomhed, der har alle design- og produktionskompetencer in house og kan med samarbejdspartnere udføre komplette turnkey løsninger, i de fleste segmenter nationalt.

 

 

Carl C designer dine ønsker

Hos Carl C. A/S råder vi over et team af dedikerede konstruktionsingeniører og CAD-tegnere, der alle benytter de mest anerkendte programmer på markedet. Dette giver os mulighed for at levere skræddersyede designløsninger til ethvert formål direkte fra vores in-house team.

Med omfattende erfaring er vi specialister i at håndtere hele designfasen selv eller i samarbejde med kunder og rådgivere på tværs af alle segmenter. Vores højeste prioritet er at sikre, at vores kunder modtager et produkt af højeste kvalitet samt et design, der opfylder alle specifikke krav.

Uanset om vi står for hele processen eller samarbejder tæt med vores kunder, stræber vi altid efter at levere det bedste inden for design og kvalitet.

Skab kontakten nu

 

 

 

Med statiske beregninger opfylder vi alle krav

Siden 1969 har Carl C. A/S opbygget omfattende erfaring inden for stålkonstruktionsbranchen. Vi har etableret os som en pålidelig partner, der tilbyder udvikling, rådgivning og services inden for masteproduktion til nationale og internationale kunder.

Hos Carl C. A/S opretholder vi alle gældende standarder for beregning af stålkonstruktioner og fundamenter (fx Eurocodes) og sikrer ved overholdelse af disse, at konstruktionerne altid lever op til gældende lovgivning på området. Reglementer og standarder udgør en vigtig del i hele processen, fra udvikling og beregning til produktion og levering af konstruktioner til vores nationale og internationale kunder.

Vores team af designere, ingeniører, samt specialister inden for materiale- og overfladebehandling arbejder tæt sammen. Denne integration af kompetencer sikrer, at det endelige produkt lever op til de aktuelle nationale krav og standarder samt imødekommer kundens individuelle ønsker og behov.
Ved konstant at være opdateret med de nyeste regler og retningslinjer stræber vi efter at sikre, at vores konstruktioner opfylder kundens forventninger, uanset projektets kompleksitet og omfang.