Konstruktionsingeniør med fokus på styrkeberegning

Vil du være en nøgleperson i udviklingen af optimerede konstruktioner inden for stål?

Carl C. A/S søger en konstruktionsingeniør til at styrke vores team og gennem samarbejde fremtidssikre vores løsninger gennem styrkeberegning og udvikling af konstruktioner.

Dine vigtigste opgaver

Du vil blive en del af vores konstruktionsafdeling og få mulighed for at arbejde på spændende projekter i et åbent og uformelt arbejdsmiljø.

Som konstruktionsingeniør vil din hovedopgave være at fungere som projekterende ingeniør inden for styrkeberegning af vores stålkonstruktioner.

Du vil have mulighed for tæt samarbejde med vores produktionsafdeling og have mulighed for at deltage i produktudvikling og optimering af eksisterende konstruktioner i samarbejde med vores produktionstekniske afdeling

Du kan forvente:

 • Et spændende og udviklende job

 • En lønpakke, der matcher dine kvalifikationer

 • En fleksibel arbejdsplads – mulighed for hjemmearbejde

 • Dygtige, engagerede kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø

 • Kaffe-, frokost- og frugtordning mv.

 • Velfungerende personaleforening

Din baggrund

 • Du er uddannet konstruktionsingeniør og er særligt interesseret i styrkeberegninger.

 • Du er teoretisk velfunderet og faglig stærk.

 • Du er god til at sammensætte statisk dokumentation, og har let ved at formulere dig skriftligt på både dansk og engelsk.

 • Du er omstillingsparat, ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kan arbejde struktureret og selvstændigt.

 • Dit it-kendskab er på et solidt niveau og du har gerne erfaring med Office-pakken og CAD-programmer så som: AutoCAD, Robot eller SolidWorks.

Vi tilbyder

Der tilbydes en særdeles attraktiv 37 timers stilling, hvor din indsats kommer til at gøre en afgørende forskel. Hos Carl C. A/S er der muligheder for udvikling og ansvarstagning. Det er et ønske, at medarbejdere udvikles iht. deres kvalifikationer og ønsker, og vi lægger stor vægt på work-life balance.

Ansøgning

Ansøg ved at sende dit CV og en motiveret ansøgning, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet til ka@carl-c.dk. For mere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Karsten Ahle på telefon 96 80 23 16 eller via mail på ka@carl-c.dk.

Ansættelse snarest muligt.

Vær opmærksom på, at vi behandler ansøgninger løbende, og vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Bliv en del af Carl C. A/S og vær med til at skabe optimerede stålkonstruktioner, der definerer fremtiden.

Om Carl C. A/S

Carl C A/S er en certificeret stålvirksomhed med 55 medarbejdere, beliggende i Skjern. Vi er en førende aktør inden for design, produktion og installation af godkendte og CE-mærkede stålkonstruktioner. Vores brede erfaring og ekspertise inden for fremstilling af stålmaster, fundamenter og tilbehør gør os til foretrukken leverandør til forskellige brancher.