Stadionbelysning eller lysmaster til fodboldbaner og andre idrætsanlæg

Fodboldbaner og idrætsanlæg bliver i stigende grad brugt året rundt – også i de mørkeste vintermåneder. Belysningen er, når mørket falder på, afgørende for sportsoplevelsen både for sportsudøvere og tilskuere. 

Dette er gældende for såvel små anlæg som for store stadioner. Den fleksibilitet, der er i vores standard gittermaster, gør dem egnet til at løse opgaver af alle størrelser.

En typisk mastehøjde er fra 7,5 til 30 meter og der er som regel installeret et sted mellem 2 og 10 projektører/lamper.

Ved hver opgave vil vi ud fra kundens ønsker om bl.a. antal master og lampetype lave en beregning, der giver den helt rigtige løsning. Vi er også gerne behjælpelige med kontakt til leverandører i forhold til lysberegning og valg af armatur/lamper.

Skulle behovet være et andet end vores standardmaster laver vi selvfølgelig også special løsninger der passer lige præcis til projektet.

Carl C har stor erfaring med projektering og udførelse af belysning til sportsanlæg. F.eks. har vi i samarbejde med DBS Lys A/S leveret 4 flotte belysningsmaster med stort lampegalleri til Skive Stadion. Alt er produceret på vores fabrik i Skjern.

På hver mast har DBS Lys A/S monteret 21 lamper, der giver en dobbelt så kraftig belysning som det forhenværende anlæg og hermed lever anlægget op til de krav der i dag stilles til belysning ved topidræt og tv-transmissioner.  Der er mulighed for at montere 28 lamper i hver mast, så anlægget er derved fremtidssikret.

Dette betyder at Skive IK nu er klar til at tage imod enhver modstander på hjemmebane, også i den mørke tid.

 

Carl C. A/S er en certificeret specialfabrik inden for gittermaster
Carl C. A/S blev grundlagt i 1969, og har lige siden specialiseret sig i fremstilling af stålmaster. I dag leveres mange forskellige mastetyper til vidt forskellige brancher, hvor kvalitet og sikkerhed har højeste prioritet.

 


Vi udvikler løbende vores produktprogram, og tilpasser det til ethvert behov. For alle konstruktioner foretages beregninger efter gældende normer og myndighedskrav.

 


Specialopgaver er en af vores stærke sider. Nye konstruktioner tegnes og beregnes specielt til den enkelte opgave. Et meget fleksibelt produktionsapparat sikrer, at specialopgaver produceres i ensartet høj kvalitet, selvom der kræves nye produktionsmetoder eller opstillinger.


REFERENCER