Højspænding

Carl C. A/S har en omfattende erfaring indenfor stålkonstruktioner og gittermaster til el-sektoren. Vi kan derfor helt fra de indledende faser i projektet være behjælpelig med beregninger og design. Alt bliver lavet i henhold til gældende standarder og regler, samtidig med at vores dygtige medarbejderteam sikrer at udvikle et produkt der er optimeret i forhold til projektets formål. Detailtegninger laves altid, og de anvendes både som kundens godkendelsesgrundlag og som vores produktionsgrundlag. Så sker der aldrig noget uventet. 

Til de danske kraftværker har vi i årenes løb leveret mange højspændingsmaster, linjemaster, knækmaster, stationsmateriel og forskellige specialmaster.
Alt sammen designet udfra en kombination af det praktiske og det æstetiske, hvor luftledningerne følger den naturlige linje i landskabet. 

Masterne bliver udført i rundjern eller vinkeljern alt efter opgaven. Dertil kommer vores standardprogram med tilbehør, som fx højspændingsbeslag og armaturer.

Carl C. A/S har også leveret udstyr til energiselskaber udenfor landets grænser, endda så langt væk som Chile og El Salvador.