Højspænding

Carl C. A/S har en omfattende erfaring indenfor stålkonstruktioner og gittermaster til el-sektoren. Vi kan derfor helt fra de indledende faser i projektet være behjælpelig med beregninger og design. Alt bliver lavet i henhold til gældende standarder og regler, samtidig med at vores dygtige medarbejderteam sikrer at udvikle et produkt der er optimeret i forhold til projektets formål. Detailtegninger laves altid, og de anvendes både som kundens godkendelsesgrundlag og som vores produktionsgrundlag. Så sker der aldrig noget uventet. 

Højspænding

 

Til de danske kraftværker har vi i årenes løb leveret mange højspændingsmaster, linjemaster, knækmaster, stationsmateriel og forskellige specialmaster.
Alt sammen designet udfra en kombination af det praktiske og det æstetiske, hvor luftledningerne følger den naturlige linje i landskabet. 

Masterne bliver udført i rundjern eller vinkeljern alt efter opgaven. Dertil kommer vores standardprogram med tilbehør, som fx højspændingsbeslag og armaturer.

Carl C. A/S har også leveret udstyr til energiselskaber udenfor landets grænser, endda så langt væk som Chile og El Salvador.

  Højspænding