Procesbroer til transport produkter fra en sted til det andet

Carl C. A/S er over de seneste år blevet en meget stærk leverandør af procesbroer/gitterbroer hovedsageligt til Norden.

Procesbroerne/gitterbroerne er en rigtig god, stærk og billig løsning når man skal have noget fragtet oppe i luften fra et sted til et andet. Det kan være alt fra korn, kartofler og andre landbrugsvarer til gas, væsker mm.

Normalt er vi med helt fra starten af projekteringen, forstået på den måde at kunderne formidler Deres behov, ønsker og montagestedet til os også beregner vi den helt rigtige konstruktion og afgiver tilbud på denne.

Vi kan levere alle typer af løsninger både med kort og langt spænd og med eller uden understøtningssøjler.

Vores konstruktioner er naturligvis CE-mærkede.

Montagen foretager vi også gerne med egne montører og kraner.

Du er meget velkommen til at kontakte salgspersonalet hos Carl C, også finder vi den helt rigtige løsning til netop dit projekt.

Carl C. A/S er en certificeret specialfabrik inden for gittermaster
Carl C. A/S blev grundlagt i 1969, og har lige siden specialiseret sig i fremstilling af stålmaster. I dag leveres mange forskellige mastetyper til vidt forskellige brancher, hvor kvalitet og sikkerhed har højeste prioritet.

 


Vi udvikler løbende vores produktprogram, og tilpasser det til ethvert behov. For alle konstruktioner foretages beregninger efter gældende normer og myndighedskrav.

 


Specialopgaver er en af vores stærke sider. Nye konstruktioner tegnes og beregnes specielt til den enkelte opgave. Et meget fleksibelt produktionsapparat sikrer, at specialopgaver produceres i ensartet høj kvalitet, selvom der kræves nye produktionsmetoder eller opstillinger.


REFERENCER