Radarmaster til overvågning af kystlinjer, nedbør & luftfart

Carl C. A/S har de seneste 10 år leveret mange forskellige master til radarløsninger.

Det kunne være til overvågning af vores kystlinjer, præcise estimater af nedbør for optimal drift af afløbssystemer, overvågning af om der er fly i nærheden, for styring af om lyset skal være tændt eller slukket på vindmøllerne.

Masterne dimensioneres efter den radar der skal monteres og hvad kunden ønsker masten skal overholde.

Ofte er vi med helt fra starten af projekteringen, forstået på den måde at kunderne formidler Deres behov, ønsker og montagestedet til os, hvorefter vi beregner den helt rigtige konstruktion og afgiver tilbud på denne.

På sådanne master har kunderne ofte stor fokus på gode arbejdsforhold når de skal arbejde med eller servicere radaren. Derfor designer vi ofte disse master med rigtig gode klatrebetingelser, arbejdsplatforme, anhugspunkter mm.

Vores konstruktioner er naturligvis CE-mærkede.

Montagen foretager vi også gerne med egne montører og kraner.

Du er meget velkommen til at kontakte salgspersonalet hos Carl C, og så finder vi den helt rigtige løsning til netop dit projekt.

 

Carl C. A/S er en certificeret specialfabrik inden for gittermaster
Carl C. A/S blev grundlagt i 1969, og har lige siden specialiseret sig i fremstilling af stålmaster. I dag leveres mange forskellige mastetyper til vidt forskellige brancher, hvor kvalitet og sikkerhed har højeste prioritet.

 


Vi udvikler løbende vores produktprogram, og tilpasser det til ethvert behov. For alle konstruktioner foretages beregninger efter gældende normer og myndighedskrav.

 


Specialopgaver er en af vores stærke sider. Nye konstruktioner tegnes og beregnes specielt til den enkelte opgave. Et meget fleksibelt produktionsapparat sikrer, at specialopgaver produceres i ensartet høj kvalitet, selvom der kræves nye produktionsmetoder eller opstillinger.


REFERENCER