Vejportaler som signalbro, belysningsbro, Skiltning af vejen & kabeloverføring m.m. 

Carl C. A/S har gennem årene leveret mange vejportaler hovedsageligt til Norden.

Vejportalerne bruges ofte som en signalbro eller belysningsbro, men vi har leveret disse til mange formål; Skiltning på vejen, busstationer, kabeloverføring, industrielle projekter, procestransport mm.

De leverede løsninger har været af meget forskellig art, både mindre vejportaler med lille last og kort spænd, men også store og kraftige vejportaler med stor last, gangbro og et langt spænd for eksempel hen over 3 eller flere vejbaner.

Vi kan levere både som gitterkonstruktion samt som firkantrørskonstruktion. Ligeledes kan vi levere præcis den variant af portal du ønsker; også L-variant og T-variant.

Vejportalerne er normalt firkantede fritstående portaler, men vi kan også levere trekantede løsninger præcis efter kunderne ønsker.

Vores konstruktioner er naturligvis CE-mærkede.

Du er meget velkommen til at kontakte salgspersonalet hos Carl C, også finder vi helt sikkert en god og kundespecifik løsning til netop dit projekt.

Carl C. A/S er en certificeret specialfabrik inden for gittermaster
Carl C. A/S blev grundlagt i 1969, og har lige siden specialiseret sig i fremstilling af stålmaster. I dag leveres mange forskellige mastetyper til vidt forskellige brancher, hvor kvalitet og sikkerhed har højeste prioritet.

 


Vi udvikler løbende vores produktprogram, og tilpasser det til ethvert behov. For alle konstruktioner foretages beregninger efter gældende normer og myndighedskrav.

 


Specialopgaver er en af vores stærke sider. Nye konstruktioner tegnes og beregnes specielt til den enkelte opgave. Et meget fleksibelt produktionsapparat sikrer, at specialopgaver produceres i ensartet høj kvalitet, selvom der kræves nye produktionsmetoder eller opstillinger.


REFERENCER