Telekommunikation

 

 Carl C. A/S har gennem de seneste 30 år været blandt de foretrukne leverandører til telekommunikation i Europa.

Telekommunikation startede med NMT systemet i 1980'erne med mange leverancer til Statens Teletjeneste, som i dag er TDC NET. Siden kom netværket GSM 900, og herefter GSM 1800, 3G-nettet, UMTS og 4G-nettet, LTE.

Et stigende behov for mobiltelefoni, og adgang til internettets tjenester med høje hastigheder medfører, at teleselskaberne må øge kapacitet og dækning ved at udbygge sendenettet med bl.a. flere master. Og med den fremtidige udrulning af 5G, vil behovet blive endnu større. Højden på en mast afhænger af mange faktorer, men normalt er højden mellem 24 til 48 meter.

Antennebeslag

Antennebeslagene er designet i varmforzinket stål og de dækker alle behov.

Gå til antennebeslag

Gittermaster

Der findes flere forskellige typer af gittermaster, og man kan skelne mellem de midlertidige og de permanente master. 

Gå til gittermaster

Rørmaster

Fordelene ved rørmasten er det slanke runde design, der får masten til at fremstå let og elegant, og hvor kablerne er skjulte.

Gå til rørmaster

Teleskopmaster

Turbo teleskopmasten er et produkt i absolut topkvalitet, og er beregnet til professionel anvendelse, hvor der stilles krav til funktion, kvalitet og levetid.

Gå til teleskopmaster

Falske skorstene

Falske skorstene anvendes, hvor der ønskes en skjult løsning med op til fire operatører, og har siden 2010 været et nyt innovativt produkt til telebranchen.

Gå til falske skorstene

Gå til Webshop

Her finder du standardprodukter indenfor master og tårne, som er blevet udviklet lige siden 1969, hvor virksomheden blev grundlagt.

Gå til webshop

Carl C. A/S leverer mange forskellige typer master for telekommunikation.

Som alternativ til gittermasten leveres flere typer rørkonstruktioner i form af falske skorstene, flagstænger og lignende, der har til formål at skjule antennerne. Herved øges muligheden for at opsætte telemaster i områder, hvor æstetik vægtes højt, f.eks. via krav fra landskabsarkitekter.

Vores mangeårige samarbejde med de danske teleselskaber gør at alle typer er blevet afprøvet gennem flere år.  

Vi har også udviklet optimerede antennebeslag. Antennebeslagene er designet i varmforzinket stål og de dækker alle behov

Klik på billedet for at læse mere.           

Antennebeslag

Montage og services

Carl C. A/S kan varetage hele montageopgaven, eller bistå som supervisor over hele verden. Opgaverne er forskellige og vores montører er fleksible og vant til at omstille sig, men fokus på sikkerhed og miljø er altid det samme. Vi er opdraget med strenge krav fra vores større kunder og i kraft af vores ISO 9001-certificering er sikkerhed og risikoanalyse en naturlig del af vores virksomhedskultur.