Menu

 

 

 

Telekommunikation

 Carl C. A/S har gennem de seneste 20 år været blandt de foretrukne leverandører til telekommunikation i Europa.

 

Telekommunikation startede med NMT systemet i 1980'erne med mange leverancer til Statens Teletjeneste, som i dag er TDC. Siden kom netværket GSM 900, og herefter GSM 1800, 3G-nettet, UMTS og 4G-nettet, LTE.

Et stigende behov for mobiltelefoni, og adgang til internettets tjenester med høje hastigheder medfører, at teleselskaberne må øge kapacitet og dækning ved at udbygge sendenettet med bl.a. flere master. Højden på en mast afhænger af mange faktorer, men normalt er højden mellem 24 til 48 meter.

Carl C. A/S leverer mange forskellige typer master for telekommunikation.

Som alternativ til gittermasten leveres flere typer rørkonstruktioner i form af falske skorstene, flagstænger og lignende, der har til formål at skjule antennerne. Herved øges muligheden for at opsætte telemaster i områder, hvor æstetik vægtes højt, f.eks. via krav fra landskabsarkitekter.

Montage og services

Carl C. A/S kan varetage hele montageopgaven, eller bistå som supervisor over hele verden. Vores montører har kurser, der giver alle nødvendige tilladelser til montager og installationer.

Hvilken løsning leder du efter?

LÆS MERE

Gittermaster

Teleselskaberne i Danmark har foretrukket denne mast, og anvender den som deres standardmast over hele Danmark. 

LÆS MERE

Rørmaster

Som alternativ til gittermasten leveres rørmaster i standardhøjder fra 21 - 42 meter, og kan anvendes af en eller flere operatører.

LÆS MERE

Flagstangsmaster

Flagstangsmaster kan anvendes, hvor der stilles krav om en meget diskret masteløsning f.eks. i boligområder eller sommerhusområder.

LÆS MERE

Teleskopmaster

Turbo teleskopmasten er et produkt i absolut topkvalitet, og er beregnet til professionel anvendelse, hvor der stilles krav til funktion, kvalitet og levetid.

LÆS MERE

Falske skorstene

Falske skorstene anvendes, hvor der ønskes en skjult løsning med op til fire operatører, og har siden 2010 været et nyt innovativt produkt til telebranchen.