Antennebeslag

 

Telekommunikation er et marked der udvikler sig eksplosivt. Flere og flere produkter og serviceydelser foregår i dag digitalt og online. Og fremtiden vil kun byde på mere. Hvorfor behovet for antennepositioner og udstyr også øges. Carl C har gennem årene, og i samarbejde med førende teleselskaber, udviklet vores master, så de altid lever op til de behov, vores kunder måtte have. Alt fra gittermaster, rørmaster og falske skorstene er løbende blevet forbedret, så de følger med tiden. Det samarbejde har også resulteret i udviklingen af optimerede antennebeslag.

 Antennebeslagene er designet i varmforzinket stål, de dækker alle behov og der er mulighed for at montere beslagene på en mast eller en væg m.m. De mange varianter af beslag gør det muligt at placere antennerne stort set alle steder og på et konkurrencepræget marked, hvor kundetilfredsheden er altafgørende, kan dette være vitalt for at opnå den optimale dækning.

Typerne WB og VB til montering på mast eller rør har alle 3 horisontale bærearme med en afstand på 120o Har man behov for en anden afstand kan man vælge typerne CB, som kan placeres frit. Udover variation i placeringen laves alle typer med både faste og justerbare beslag. Nogle antennebeslag er ligeledes designet, så de egner sig til udvidelse af eksisterende net, med et horisontalt offset på 800mm vil beslagene nemt kunne monteres på eksisterende master el.lign. Uden at konflikte med allerede opsatte antenner. F.eks. i forbindelse med udbygningen af 5G netværket.

Carl C. A/S er en certificeret specialfabrik inden for gittermaster
Carl C. A/S blev grundlagt i 1969, og har lige siden specialiseret sig i fremstilling af stålmaster. I dag leveres mange forskellige mastetyper til vidt forskellige brancher, hvor kvalitet og sikkerhed har højeste prioritet.

 


Vi udvikler løbende vores produktprogram, og tilpasser det til ethvert behov. For alle konstruktioner foretages beregninger efter gældende normer og myndighedskrav.

 


Specialopgaver er en af vores stærke sider. Nye konstruktioner tegnes og beregnes specielt til den enkelte opgave. Et meget fleksibelt produktionsapparat sikrer, at specialopgaver produceres i ensartet høj kvalitet, selvom der kræves nye produktionsmetoder eller opstillinger.


REFERENCER