Gittermaster

 

Serie 16 masten er en firkantet mast, som er udviklet til telebranchen omkring 1990. Typen har været den mest anvendte gittermast i Danmark indtil lanceringen af TEL-serien i 2008. Masten er velegnet som multiuser site, hvor belastningerne er store og hvor udbøjningen skal være lille. Masteserien er primært fremstillet af massiv rundjern, hvilket giver et gennemsigtigt design. 

TEL masten er en slank trebenet mast på typisk 24-48 meter, som er udviklet specielt til telebranchen. Det er en videreudvikling af den meget populære Serie 16. 
Teleselskaberne i Danmark har foretrukket denne mast, og anvender den som deres standardmast over hele Danmark. Den er blevet leveret i et stort antal siden 2008.
Fordelene ved TEL masten er det slanke trekantede design, som er optimeret fuldt ud til det aktuelle behov. Samtidig er det meste af masten fremstillet i massive rundjern, der sammen med det slanke design får masten til at fremstå næsten usynlig i landskabet.
Da der kun anvendes rør i meget ringe omfang, opstår der heller ikke problemer med vindstøj fra åbne profiler.

CHS-Masten er sidste skud på stammen indenfor gittermaster. Masten er designet med transport for øje. I modsætning til Serie 16 og TEL masten, som er helsvejste, er CHS-masten boltet sammen. Så hvis nødvendigt kan alt samles på site. Masten er ligeledes produceret i hule rør, som gør den utrolig let og nem at transportere. Den egner sig godt til områder med f.eks. svære tilkørselsesforhold.  

Carl C. A/S er en certificeret specialfabrik inden for gittermaster
Carl C. A/S blev grundlagt i 1969, og har lige siden specialiseret sig i fremstilling af stålmaster. I dag leveres mange forskellige mastetyper til vidt forskellige brancher, hvor kvalitet og sikkerhed har højeste prioritet.

 


Vi udvikler løbende vores produktprogram, og tilpasser det til ethvert behov. For alle konstruktioner foretages beregninger efter gældende normer og myndighedskrav.

 


Specialopgaver er en af vores stærke sider. Nye konstruktioner tegnes og beregnes specielt til den enkelte opgave. Et meget fleksibelt produktionsapparat sikrer, at specialopgaver produceres i ensartet høj kvalitet, selvom der kræves nye produktionsmetoder eller opstillinger.


REFERENCER