Teleskopmaster

 

Turbo teleskopmasten er et produkt i absolut topkvalitet, og er beregnet til professionel anvendelse, hvor der stilles krav til funktion, kvalitet og levetid. Turbo Teleskopmasten er maksimalt 21 meter høj, og består af tre sektioner samt en vippesektion.

Ved hjælp af vippesektionen kan masten rejses fra vandret udgangsposition til lodret stilling, og herefter er den klar til at blive skudt ud i fuld højde. Alle funktioner udføres ved hjælp af elektriske spil.

Alle sektionerne er forsynet med rustfrie føringsruller, der sikrer en meget præcis bevægelse. Når sektionerne rammer topposition, låses disse således, at der ikke forekommer slør.

Turbo teleskopmasten kan anvendes som stationær mast, hvor der ønskes en let adgang til at justere eller udskifte udstyr på mastetoppen. Ligeledes kan masten anvendes til mobile formål indenfor telekommunikation, overvågning o.lign.

Carl C. A/S er en certificeret specialfabrik inden for gittermaster
Carl C. A/S blev grundlagt i 1969, og har lige siden specialiseret sig i fremstilling af stålmaster. I dag leveres mange forskellige mastetyper til vidt forskellige brancher, hvor kvalitet og sikkerhed har højeste prioritet.

 


Vi udvikler løbende vores produktprogram, og tilpasser det til ethvert behov. For alle konstruktioner foretages beregninger efter gældende normer og myndighedskrav.

 


Specialopgaver er en af vores stærke sider. Nye konstruktioner tegnes og beregnes specielt til den enkelte opgave. Et meget fleksibelt produktionsapparat sikrer, at specialopgaver produceres i ensartet høj kvalitet, selvom der kræves nye produktionsmetoder eller opstillinger.


REFERENCER