Ny stadionbelysning i Skive

Hvis man vil være med i nogle af landets bedste sportsligaer, skal udstyret være i orden. Dette gælder også for belysningen, som der i flere sportsgrene stilles rigtig store krav til. På Hancock Arena på Skive Stadion levede det gamle lysanlæg ikke op til nutidens krav om lys til TV-transmissioner. Men nu triller fodboldene igen på en fuldt oplyst grønsvær.

I samarbejde med DBS Lys A/S har Carl C A/S leveret 4 nye flotte belysningsmaster med stort lampegalleri til Skive Stadion. Gittermaster, der inklusiv lampegalleri har en højde på 41,7 meter og en samlet vægt på 7,5 tons.

Stadion belysning

Den tætte beliggenhed på Karup Å betød at vi i samarbejde med kunden fik designet nogle specialfundamenter. Disse skulle både leve op til krævende pladsforhold og de udfordringer jordbunden og det høje grundvand stillede os. Ligeledes skulle der tænkes kreativt med hensyn til montering af masterne, da området ikke levnede megen plads til kraner og andet udstyr.

Fundament Stadion

Fundament Stadion

På hver mast har DBS Lys A/S monteret 21 lamper, der giver en dobbelt så kraftig belysning som det forhenværende anlæg. Der er mulighed for at montere 28 lamper i hver mast, så anlægget er derved fremtidssikret, skulle kravene ændre sig yderligere.

Dette betyder at Skive IK nu er klar til at tage imod enhver modstander på hjemmebane, også i den mørke tid.

Alt er produceret på vores fabrik i Skjern.