SEND OS EN FORESPØRGSEL PÅ DIN NÆSTE MAST

 

Solid Wind Power lancerer ny mølle med gittertårn af Carl C A/S

Solid Wind Powers nye mølle, Turtle, gennemgår lige nu de sidste test, inden den skal ud på markedet. 
Solid har indtil nu kun gjort i møller med rørtårne, men Turtlen kan leveres med et gittertårn, der er fremstillet af Carl C A/S. 

Mere enkel

En mølle kan raffineres på mange måder, men sommetider handler det også om at gøre det enkelt. Solid Wind Powers' "Den Originale" har et knæktårn, der med hydraulik kan lægge møllen ned til service. Turtlen har en mandskabskurv, som servicefolkene skal kravle op i. Beklædningsdelene er der kun en tredjedel af i forhold til Den Originale. 
Nacellen, der er på 25 kilowatt, har ikke nær så mange støjdæmpende foranstaltninger, men det er heller ikke nødvendigt, når den står på et gittertårn, for den transporterer ikke støjen nedad som et rørtårn. Gittertårnet er desuden nem at pakke sammen, og det er konstrueret således, at det kan forhøjes, hvilket er en fordel på det centraleuropæiske marked, hvor man skal højere op for at fange vinden. 
Alt sammen noget, der gør kostprisen lavere, og kort og godt giver det en mølle, der for samme pris som Den Originale giver en merproduktion, hvilket er vigtigt for selve investeringen, for afregningen pr. kilowatt er den samme, uanset hvordan møllen ellers ser ud. 

Den er beregnet til små og mellemstore landbrug, ligesom den også kan bruges på virksomheder, der ligger i udkanten af industrikvarterer. En anden kundegruppe er efterskoler, der ofte ligger på steder, hvor der er mulighed for at sætte møller op, og hvor den kan give et tilskud til at blive selvforsynende.