Vores ansvar


Alt hvad vi gør hos Carl C, gør vi i for at leve mere bevidst: være mere opmærksomme, reducere vores miljøaftryk, passe på os selv - og på vores fællesskab. Det er vigtigt for os, at vores arbejde er sikkert for både mennesker og miljø. Vi følger disse nøgleelementer for ansvarlighed med tilhørende målsætninger:

Alt hvad vi gør hos Carl C. A/S, gør vi for at leve mere bevidst: være mere opmærksomme, reducere vores miljøaftryk, passe på os selv - og på vores fællesskab.

Det er vigtigt for os, at vores arbejde er sikkert for både mennesker og miljø. Vi følger disse nøgleelementer for ansvarlighed med tilhørende målsætninger:

1. Ressourceeffektivitet
Indkøbsfokus iht. typer, mængde og længde af det indkøbte materiale og frasorterede materialer sendes tilbage i kredsløbet for nyt anvendelsesformål.

2. Energieffektivitet
Energigenvinding effektiviseres, og energiforbruget i processer reduceres.

3. Sikkerhed for miljøet
Produkter leveres bæredygtigt uden at gå på kompromis med miljøet. Vi minimerer vores miljøpåvirkninger og tilstræber et niveau der afspejler vores reduktionsstrategi

4. Sikkerhed for mennesker
Processer gennemføres ved at overholde krav til arbejds- og miljøsikkerhed gennem vedligeholdelse og udvikling af medarbejdernes kompetencer.

5. Aktiv interaktion med interessenter
Samarbejdet med kunder, personale, foreninger og myndigheder i nærområderne er åbent, aktivt og langsigtet.

 

 Hvordan kan vi hjælpe?

Få et tilbud

Produkter

Kvalitet

Kontakt os

 

Bæredygtighed

Arbejdsmiljø og virksomhedsetik

 

Vores ansvar for omverdenen og miljøet er stort. Carl C. A/S er en stålvirksomhed, der har stor fokus på bæredygtighed og vores indflydelse.