Din masteleverandør til hele verden

Lav en forespørgsel

 

Carl C svejser design, håndværk og kvalitet sammen

Carl C. A/S tilbyder maste løsninger til et bredt udvalg af funktionaliteter og brancher, bl.a. til telekommunikation, belysning, højspænding samt meteorologiske målinger i vindmølleparker. Herudover leverer vi en række forskellige typer af stålstativer til højspændingsstationer.

Med vores mere end 50 års erfaring, er du altid sikret en høj kvalitet, hvor holdbarhed og sikkerhed har højeste prioritet.
Hos os får du en personlig og skræddersyet løsning, hvor netop dine behov kommer i første række.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med din masteløsning.

 

 

 Hvordan kan vi hjælpe?

Få et tilbud

Produkter

Kvalitet 

Kontakt os

 

 

 

 

Dansk Kvalitet

Ved at vælge Carl C. A/S som din partner inden for stålkonstruktioner, investerer du i en virksomhed, der skiller sig ud på flere fronter. Vi fokuserer på at levere ikke kun imponerende design, men også uovertruffen produktionskvalitet, direkte fra vores faciliteter her i Danmark.

Når du arbejder med os, kan du forvente skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Vores dedikerede hold af eksperter er her for at sikre, at hvert produkt, vi leverer, opfylder de højeste standarder for både national og international brug.

Vi tror på at skabe værdi gennem innovation og præcision, og vores engagement i din succes er uovertruffen. Hos Carl C. A/S handler det ikke bare om at være en leverandør - det handler om at være din pålidelige partner på vejen mod vækst og succes.

 

Produkter

Andre services

Vores ansvar

Kvalitet

Om os

Kontakt

 

Carl C sørger altid for den bedste kvalitet

Sammen med Carl C. A/S får du produkter i høj kvalitet leveret til aftalt tid.
Carl C. A/S har egne ingeniører der beregner og designer løsninger i samarbejde med dig. Uanset hvor i verden konstruktionen skal avendes, sikrer vi, at gældende lovgivning overholdes.
Al produktion foregår i Danmark og CE mærkes efter alle udførelsesklasser, hvilket giver dig garanti for, at produktet leveres i høj kvalitet og opfylder alle specificerede og lovbestemte krav.

Carl C. A/S er certificeret i henhold til kvalitetsledelsessystemet DS EN ISO 9001. Yderligere er virksomheden certificeret efter DS EN ISO 3834-2 og DS EN 1090 EXC 1-4, der betyder at Carl C. A/S opfylder kravene til at kunne udføre og CE mærke stålkonstruktioner efter de strengeste krav i Europa.

I kombination er disse systemer din garanti for, at Carl C. A/S leverer produkter, der opfylder dine og lovbestemte krav.
Systemerne sikrer desuden, at Carl C. A/S har uddannet personale med viden og træning til at planlægge, udføre og kontrollere produktionen af vores produkter.
Kontrol af svejsninger foretages både af internt og eksternt personale, og kontrollen afsluttes altid med en rapport.
Data fra alle processer opsamles og dokumenteres i en omfattende kvalitetsdokumentation.

 

 Kontakt os 

 

 

Bæredygtigheden i Carl C

Carl C. A/S er en del af værdikæden for udvikling af infrastruktur til telekommunikation, vedvarende energi, samt højspændings nettet, som er med til at sikre en stabil fremtid for de næste generationer. Processen kræver dog en konstruktionsfase. Denne fase indebærer skovrydning, tunge maskiner, sikkerhedsrelaterede risici etc., hvor ESG giver en fælles betegnelse for at samle en virksomheds ansvar med ét ord. Med ESG overvejes virkningen af vores virksomheds beslutninger på verden, hvor de tre søjler skaber kriterierne for at evaluere vores virksomheds bæredygtighedspræstation.

For Carl C. A/S er bæredygtighed ved at blive en del af vores kultur for at træffe ansvarlige beslutninger og sikre de bedste løsninger til vores kunder. Derfor er begrebet integreret og arbejdes med på alle niveauer i organisationen. Bestyrelsen beslutter den strategiske retning og udvælgelsen af mål, mens data indsamles ved hvert projekt.

Processen med at blive mere bæredygtig kræver, at hele organisationen arbejder sammen. Især de mennesker, der arbejder i produktionen, har relevant ekspertise i at vide, hvordan vi kan optimere vores arbejde og integrere nye tiltag. Derfor er vores bæredygtighedsfremgang baseret på en fælles virksomhedsindsats for at være den foretrukne leverandør i branchen.

 

Læs mere 

Carl C. A/S designer og producerer master i stål til alle formål.

Carl C. A/S blev grundlagt i 1969, og har lige siden specialiseret sig i fremstilling af stålmaster. I dag leveres mange forskellige mastetyper til vidt forskellige brancher, hvor kvalitet og sikkerhed har højeste prioritet.

Vi udvikler løbende vores produktprogram, og tilpasser det til ethvert behov. For alle konstruktioner foretages beregninger efter gældende normer og myndighedskrav.

Specialopgaver er en af vores stærke sider. Nye konstruktioner tegnes og beregnes specielt til den enkelte opgave. Et meget fleksibelt produktionsapparat sikrer, at specialopgaver produceres i ensartet høj kvalitet, selvom der kræves nye produktionsmetoder eller opstillinger.